Om numeddamp.dk

Om numeddamp.dk

E-cigaretter siden 2012
numeddamp.dk har handlet med e-cigaretter siden oktober 2012. Vi har siden da lagt en ære i, at kunne give dig en god og saglig rådgivning, samt kun at forhandle de originale e-cigaret produkter og kvalitetsvæsker. Dette giver dig en tryghed indenfor verden af damp, så du får den bedste oplevelse. Du kan altid søge hjælp og vejledning hos numeddamp.dk. Tilsammen har vi alle over 10 års damperfaring - Denne erfaring og viden deler vi hellere end gerne ud af.

E-cigaretter med kvalitet
Mange e-cigaretter ligner hinanden og det kan være svært at se forskel på, om det er en god eller dårlig kvalitet du køber. Vi bruger kun de bedste leverandører og alle vores produkter bliver udførlig testet og afprøvet, inden de sættes til salg på numeddamp.dk eller i vores e-cigaret butik i Holstebro.

Brugervejledning
Det må gerne være nemt for dig at komme igang med at dampe E-Cigaretter og derfor medfølger der altid en dansk brugervejledning med billeder og tekst på, med dit eGo startsæt.

You Tube
På vores webshop samt YouTube kanal kan du også finde film, der fortæller dig, hvordan du kommer nemt og godt i gang med at dampe.

Du finder vores YouTube film her

Vi vil gerne gøre op med baggårdssælgeren og vise, at det sagtens kan være eksklusivt at dampe e-cigaretter og vores vigtigste vision er at give dig den bedst mulige kundeservice, som du fortjerner. 

Kundeservice
Hos numeddamp.dk har vi online chat, så du kan komme i kontakt med os alle hverdage mellem 10.00 - 17.00. Her kan du stille spørgsmål til dit køb af e-cigaretter men også få råd og vejledning, hvis du har brug for dette.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 7199 3659. Vi sidder klar til at besvare dit spørgsmål og her bliver du ikke mødt af en telefonsvare og et firma som aldrig ringer tilbage. 
 
Kontakt efter lukketid
Uden for åbningstid er du altid velkommen til at sende os en mail eller lægge en besked på vores telefonsvare på tlf. 7199 3659 og vi vil forsøge at kontakte dig hurtigst muligt - også i weekender og på helligdage. For os er det vigtigt, at at kunne rådgive dig, så du får det mest optimale ud af din oplevelse med dit køb af vores elektroniske cigaretter.

Velkommen til numeddamp.dk 
Med venlig hilsen
Christina og Lasse

numeddamp.dk (numeddamp ApS)
Vævervej 16
7490 Aulum
Tlf. 71993659
Mail: salg@numeddamp.dk
Etableringsår: 2012
   
VISA MasterCard VISA Electron ViaBill MobilePay PayPal American Express Discover E-Check