Om numeddamp.dk

Om numeddamp.dk

E-cigaret webshop samt fysisk butik
NuMedDamp.dk er din e-cigaret butik med egen fysisk forretning i Holstebro. Vi forhandler kun kvalitets E-Cigaretter og tilbehør og hos os kan du altid få en grundig vejledning i, hvordan du kommer igang med din elektroniske cigaret.

Egen butik i Holstebro.
Hvis du befinder dig i nærhden er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Holstebro. Vi er beliggende i Østergade 10-14, 7500 Holstebro.
Her finder du hele vores udvalg af elektroniske cigaretter og væske, som findes på vores webshop. Du kan også vælge at bestille dine varer på vores webshop og afhente i butikken.

Vores åbningstider i butikken er:
Mandag - fredag 11 - 17
Lørdage 10 -13

Er du ikke lige i lokalområdet eller har du brug for at handle uden for vores åbningstid, er du altid velkommen i vores webshop www.numeddamp.dk

E-cigaretter med kvalitet
Mange e-cigaretter ligner hinanden og det kan være svært at se forskel på, om det er en god eller dårlig kvalitet du køber. Vi bruger kun de bedste leverandører og alle vores produkter bliver udførlig testet og afprøvet, inden de sættes til salg på numeddamp.dk

Brugervejledning
Det må gerne være nemt for dig at komme igang med at dampe E-Cigaretter og derfor medfølger der altid en dansk brugervejledning med billeder og tekst på, med dit startsæt.

You Tube
På vores webshop samt YouTube kanal kan du også finde film, der fortæller dig, hvordan du kommer nemt og godt i gang med at dampe.

Du finder vores YouTube film her

Vi vil gerne gøre op med baggårdssælgeren og vise, at det sagtens kan være eksklusivt at dampe e-cigaretter og vores vigtigste vision er at give dig den bedst mulige kundeservice, som du fortjerner. 

Kundeservice
Hos numeddamp.dk har vi online chat, så du kan komme i kontakt med os alle hverdage mellem 10.00 - 17.00. Her kan du stille spørgsmål til dit køb af e-cigaretter men også få råd og vejledning, hvis du har brug for dette.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 7199 3659. Vi sidder klar til at besvare dit spørgsmål og her bliver du ikke mødt af en telefonsvare og et firma som aldrig ringer tilbage. 
Kontakt efter lukketid
Uden for åbningstid er du altid velkommen til at sende os en mail eller lægge en besked på vores telefonsvare på tlf. 7199 3659 og vi vil forsøge at kontakte dig hurtigst muligt - også i weekender og på helligdage. For os er det vigtigt, at at kunne rådgive dig, så du får det mest optimale ud af din oplevelse med dit køb af vores elektroniske cigaretter.

Velkommen til numeddamp.dk 
Med venlig hilsen
Christina Jørgensen og Lasse Siig

numeddamp.dk (numeddamp ApS)
Østergade 10-14
7500 Holstebro
Tlf. 71993659
Mail: salg@numeddamp.dk
Etableringsår: 2012
   
Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA VISA Electron JCB American Express Diners Maestro PayPal Discover E-Check